Nieuws

Wine Education Week

Van 10 tot en met 12 september nam Edwines School deel aan de Internationale Wine Education Week deel. Op diverse tijdstippen gaf Edwines School deze leerzame, interactieve workshop.

In deze korte, 3 uur durende, workshop leerde de deelnemers proefondervindelijk ontdekken hoe smaak werkt. Bovendien werden acht wijnen en vier gerechten geproefd en werd beoordeelt hoe de combinatie werkt. Dit alles onder leiding van Edwin Raben van Edwines School. De deelnemers ontdekte de kunst van het combineren tussen wijn en gerecht.

Voor wie?

We geven door het jaar heen deze workshop voor beginners tot halfgevorderden. Bestemd voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het combineren van wijnen en gerechten, zoals gast vrouwen/heren, aankomend sommeliers, winkeliers, horecamedewerker. Ook wijn-bloggers, koks met wijnpassie en enthousiaste wijnliefhebbers zijn van harte welkom. Iedereen kan instappen op dit niveau als men enige basis wijnkennis bezit. De minimale leeftijd is 18 jaar en ouder.

Wat leert u?

De workshop is er voor iedereen. We gaan eerst kijken hoe smaak werkt en hoe we proeven. Aan de hand van een heldere methodiek gaan we wijnen beoordelen en daar gerechtjes (hapjes formaat) bij combineren. Daarbij is er gekozen voor een goede en een minder geslaagde combinatie en wat daarvan de effecten zijn.

Aanmelden?

U kunt hier klikken (Buy this course) om het inschrijfformulier in te vullen en daarbij uw interesse te tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.